ValenciÓ Castellano
 
 
 
 
  Inici Contacte Mapa Web
CERCAR   
 
 
  Ajuntament
  Servicis al CiutadÓ
  Servicis Municipals
  Turisme
  PLENS
  NOTIC═ES
  AGENDA
  ENQUESTES
 - El Parc Natural de la Serra Mariola
 - Allotjament i Comerš
 - Rutes
 - Hist˛ria
 - Festes

Ajuntament >> Saluda Alcalde
 
  
Benvinguts a aquesta plana web!
 
L'arribada de les noves tecnologies ha obert nous camins fins ara quasi impensables per a nosaltres, per eixa raó, aquest Ajuntament no podia deixar passar l'oportunitat i ací estem, per a que Agres forme part d'eixa gran família que és Internet.
Gracies a aquestes pàgines podreu passejar i enamorar-vos d'aquest poblet purament de muntanya, en el qual la vida passa tranquil·la i pausadament i on el viatger podrà gaudir no sols de l'impressionant paisatge que envolta el poble sinó també de l'amabilitat i simpatia de la seua gent.
Coneixereu les nostres costums, la nostra història, les nostres festes... Podreu comprovar com Agres viu en una perfecta unió amb la naturalesa, dels seus miradors admirareu el meravellós Parc Natural de la Serra de Mariola, de les seues fonts beureu l'aigua que brolla sense cessar i gràcies a la qual es reguen els fruiters, ametlers i oliveres que donen orige a una gastronomia autòctona i que podreu tastar en els restaurants, ja famosos per les seves exquisiteses.
Tot això i més trobareu a Agres, així que no dubteu en visitar-nos tant virtualment com en persona, no vos deixarà indiferents.
 
 
Josep Manel Francés i Reig
Alcalde de la Vila d'Agres
 
 
  Ajment. de Agres. 2019 CrŔdits