Valencià Castellano
 
 
 
 
  Inici Contacte Mapa Web
CERCAR   
 
 
  Ajuntament
  Servicis al Ciutadà
  Servicis Municipals
  Turisme
  PLENS
  NOTICÍES
  AGENDA
  ENQUESTES
 - El Parc Natural de la Serra Mariola
 - Allotjament i Comerç
 - Rutes
 - Història
 - Festes

Notícies >> Ajuntament

Concurs de disseny de la imatge corporativa de l'Associació Serra Mariola‏

Dimecres, 5 de Setembre del 2012  

L’Associació Serra Mariola és una iniciativa que engloba institucions, empreses i professionals que pretenen promocionar la Serra de Mariola i els territoris que l’envolten i la seua imatge turística, tant a nivell nacional com internacional. Així com promoure iniciatives, públiques i privades, per a la creació de riquesa i ocupació. Com també la captació del turisme cap a l'àmbit de la Serra de Mariola.

També pretén dissenyar projectes de modernització, innovació diversificació, qualificació, selectivitat, competitivitat, i excel·lència turística per al territori en l'àmbit de la Serra de Mariola.

L'objectiu del present concurs és el procés de selecció per a encarregar l'elaboració de la imatge corporativa de la recentment creada ASSOCIACIÓ SERRA MARIOLA que servisca per a distingir-la de les altres institucions o empreses de l'Estat Espanyol i de la resta del món, així com el desenvolupament  del manual en què es reflectirà la normativa d'aplicació d'aquesta identitat corporativa.

En aquest concurs poden participar persones físiques o jurídiques de qualsevol país o nacionalitat. El termini per presentar dissenys finalitza el 30 d'octubre.

A l'enllaç inferior pots trobar les bases de la convocatòria.

 

Documentació annexa:

Bases del Concurs Serra Mariola

Volver

 
 
  Ajment. de Agres. 2019 Crèdits