Valencià Castellano
 
 
 
 
  Inici Contacte Mapa Web
CERCAR   
 
 
  Ajuntament
  Servicis al Ciutadà
  Servicis Municipals
  Turisme
  PLENS
  NOTICÍES
  AGENDA
  ENQUESTES
 - El Parc Natural de la Serra Mariola
 - Allotjament i Comerç
 - Rutes
 - Història
 - Directori municipal

Notícies >> Actualitat

INICIADO EL TALLER DE EMPLEO FORESTAL EN AGRES

Jueves, 22 de Octubre del 2015  

El pasado día 13 de octubre, se inició el Taller de Empleo que dará trabajo a 10 desempleados de Agres y que se encargará durante 6 meses de realizar franjas cortafuegos.

 
La plantilla de treballadors amb el director, representant del Servef i l’alcalde.
 
El passat dia 13 d’octubre, es va celebrar l’inici del Taller d’Ocupació Forestal d’Agres, amb la presentació per part de les encarregades del procés selectiu, ADL del Xarpolar i la representant del SERVEF, del director del Taller als seus alumnes. Els alumnes, en nombre de 10, són treballadores i treballadors desocupats del municipi d’Agres i que es van inscriure en la demanda que es va presentar al SERVEF.
Segons informa l’alcalde, Josep Manel Francès, es tracta d’un taller que s’ha sol·licitat a la Conselleria d’Ocupació per fer palès l’interès d’aquesta Corporació en treballar per les persones. Així, a més de crear DOTZE llocs de treballs entre docents, administratius i alumnes, es dona resposta a una gran inquietud expressada repetidament per les veïnes i veïns d’Agres, que reiteradament han mostrat la seva preocupació per l’estat en què es troben les serres que envolten la població, sense cap manteniment ni neteja del sotabosc, amb el conseqüent perill d’incendi que podria posar en perill fins i tot el casc urbà de la població. D’altra banda, la biomassa que es genere en aquesta neteja forestal, quedarà a disposició dels veïns del municipi per poder-los utilitzar com millor els parega.
“Pensem que paga la pena el gran l’esforç que suposa per un Ajuntament com el nostre, perquè així es maten dos pardals d’un tir. Tindrem els tallafocs que es contemplen en els plans de Seguretat del Parc i Municipal, i alhora, generem ocupació per que la gent aturada del poble puga obtenir alguns ingressos durant sis mesos, a més de tindre una formació per obrir altres possibilitats d’ocupació”, comenta Francès.
Fuente: AJUNTAMENT D'AGRES
Volver

 
 
  Ajment. de Agres. 2019 Crèdits