Valencià Castellano
 
 
 
 
  Inici Contacte Mapa Web
CERCAR   
 
 
  Ajuntament
  Servicis al Ciutadà
  Servicis Municipals
  Turisme
  PLENS
  NOTICÍES
  AGENDA
  ENQUESTES
 - El Parc Natural de la Serra Mariola
 - Allotjament i Comerç
 - Rutes
 - Història
 - Festes

Notícies >> Actualitat

10é ANIVERSARI DE LA TOURIST INFO D'AGRES

Dijous, 27 de Abril del 2017  

Agres celebra el 10é aniversari de la seva Tourist Info. És el poble amb menys població amb Oficina Tourist Info.

 

El passat 26 d’abril, Agres va rebre una representació dels Informadors Turístics, procedents d’arreu de la Comunitat Valenciana, amb motiu de la commemoració del desé Aniversari de la seua incorporació a la Xarxa Tourist Info. En aquesta Jornada Informativa els participants van poder viure de primera mà les activitats i recursos turístics que s’ofereixen al municipi, així com degustar els productes típics de la seua gastronomia. Esta iniciativa impulsada per la Regidoria de Turisme, s’emmarca dintre dels actes de la celebració i té com a objectiu principal el donar a conèixer Agres als tècnics turístics que informen als visitants en cadascun dels seus llocs de procedència.

La jornada es va iniciar amb una recepció a l’Ajuntament per part del seu Alcalde, regidor i tècnics, seguint amb la visita a la Cava Gran. Van continuar fent una passejada per tot el casc urbà del Municipi, coneixent el Convent-Santuari, la ruta de les fonts i la ruta dels taulellets. El final de la jornada va ser un tast de productes gastronòmics autòctons del municipi.

La valoració per part dels tècnics va ser molt positiva, destacant la majoria «el gran nombre de recursos i el ben cuidats i adequats que estan». Tant Àngel Múrcia, coordinador de xarxa Touris Info de la província d’Alacant, com l’alcalde Josep Manel Francès, van mostrar la seva satisfacció per la gran acollida del «Fam-Trip» i desitgen que el turisme d’Agres siga el principal beneficiat d’eixa col·laboració.

Així mateix l’alcalde, que va tindre un record per a la Corporació que va impulsar la creació de l’Oficina Tourist Info en un municipi tan menut allà pel 2007, agraïa la gran predisposició per part de la Xarxa Tourist Info en l’organització d’aquesta activitat i encoratjava als presents a fer difusió d’allò experimentat a Agres als seus llocs de procedència.

Foto del Grup a la Recepció

Fuente: Ajuntament de la Vila d'Agres
Volver

 
 
  Ajment. de Agres. 2019 Crèdits