Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament d’Agres.

És un honor poder dirigir-me a tots vosaltres com a Alcaldessa d’Agres. Junt a l’equip amb qui treballe tenim molta il·lusió per millorar el poble cada dia.

En aquests temps en que la tecnologia és esencial, des d’aquest punt volem oferir-vos tota la informació d’interés de tot el que esdevé al poble, així com mostrar-vos les meravelles patrimonials que tenim. És uan eïna perquè puguem conèixer el nostre poble, les tradicions, la gastronomia…. en definitiva tots els serveis que oferim.

Tant a l’estiu com a l’hivern podeu passejar pel poble i vore el seu encant, fer la ruta de les Fonts o Taulellets de ceràmica, visitar el Santuari, pujar a la Cava o al Montcabrer, esmorzar al Molí Mató o veure la posta de sòl a la Jordana entre d’altres.

I en arribar el mes de setembre, el nostre mes per excel·lència, el primer cap de setmana tenen lloc les festes patronals en honor a la Mare de Déu d’Agres, els diumenges les nombroses romeries i l’últim dissabte les festes en honor al patró del nostre poble, Sant Miquel. Vingau i disfruteu!

Poble de pelegrins i caminants, 

d’aigua i de Mare de Déu.

Porta d’entrada a la Serra de Mariola.

Benvinguts i benvingudes a Agres!

Maria Garcia Pascual

Alcaldessa de la Vila d’Agres.