L’AGRESANA

Que no ens ho conten, contem-ho nosaltres

Hola, som L’AGRESANA.

Tens davant de tu la primera mostra del gran projecte que volem arribar a ser: una revista pensada per a ser un altaveu del que és Agres. Per això, vos ensenyarem curiositats sobre el passat del poble, els projectes que sorgixen ací, activitats que organitzem. Vos contarem què passa a les associacions, i també coneixereu les experiències de moltes persones d’Agres.

Qui hem creat L’AGRESANA som un grup de joves amb l’ajuda del Cos Europeu de Solidaritat, amb el propòsit de demostrar que som un poble amb molta vida i que ací fem coses grans. A part d’aquesta revista, que podràs tindre a les teues mans cada dos mesos aproximadament, ens podràs trobar a les xarxes socials.Tenim actiu, a més, el nostre correu electrònic per a qualsevol comunicació.

Som un projecte col·laboratiu i participatiu i per això volem rebre totes les vostres idees, suggerències, temes dels quals creus que seria interessant parlar, propostes, millores, opinions… I si creus que ens pots ajudar en algun aspecte, tant tècnic com de contingut, ens agradaria saber-ho. Desitgem que gaudisques d’estes pàgines i esperem la teua confiança.

Que no ens ho conten, contem-ho nosaltres.

L'Agresana

Últimes notícies

Històric de notícies