Direcció: Carretera Muro-Agres, CV-700, km 9, Agres, Alacant

Telèfon: 629 937 571

Email: asuncioncalabuig@gmail.com

Web: www.casaruralagres.com/

Més informació:

És una antiga massia, adquirida i reconstruïda acomençaments del segle XVIII per Martín Melchor Calabuig Calabuig, notari de la veïna població de Bocairent i rebessavi de l’actual propietaria Assumpció Calabuig López. La massia estava destinada com a casa de conrreu i lloc d’estiueig de la familia Calabuig i ha passat de pares a fills al llarg de cinc generacions fins a convertir-se hui en dia en casa rural después d’un procés de rehabilitació i adequació de les instalacions.

La massia está formada per dues cases rurals totalment independients: Sant Joaquim I y Sant Joaquim II que es comuniquen per una doble porta si el grup és molt numerós.

Sant Joaquim I: dotada de 4 dormtoris dobles, 1 triple i 1 individual, 3 banys complets (dos d’ells amb dutxa d’hidromassatge), calefacció central, cuina totalment equipada amb rentaplats, i ximeneia, saló menjador amb ximeneia i TV, dues terrasses, barbacoa en l’exterior.

Sant Joaquim II: dotada de 4 dormitoris triples, 3 banys complets, calefacció central, saló amb ximeneia i TV, sala d’estar amb llits auxiliars i TV, menjador, cuina amb rentaplats, pati interior amb font i barbacoa en l’exterior.

Les dues vivendes compartixen: zona de jocs infantils, una bassa de reg acondicionada com a piscina, una font d’aigua fresca inclús en els dies més calurosos de l’estiu i amplis espais per on poder passejar i relaxar-se lluny del soroll de les grans ciutats.
S’admitixen animals de companya.

Les cases es lloguen senceres, sense compartir, per caps de setmana, setmanes quinzenes o mesos.
El preu aproximat per persona i nit és de 30€.
Es brinda la posibilitat de recol.lecció de fruits segons la temporada de l’any (rovellons, esparces, anous, atmelles, avellanes, cireres, peres, figues, pinyons, mores, endrinas i caquis).

També poden adquirir-se productes típics de la zona com el café licor i l’herbero de Mariola, i de l’orta conreada pels massovers de forma otalment
tradicional i ecològica: fabes, tomaquets, pebrots, cogombres, amficós, carxofes, carabasses, melons, meló d’alger i blat.

Es brinda als visitans una gran varietat d’activitats des d’hípica, senderismo, cicloturismo, fins i tot parapente i volar en globos per als meés arriscats i també visites guiades.
La massia està situada en el centre mateix de la vall, a proa de les poblacions de Bocairent (8 qm) i Agres (1qm) on es pot gaudir de tranquilitat i esplèndits paissatges (recomanem Bocairent de nit des de l’entrada de la població i,en Agres la vista panorámica des de les caves de gel).
En Bocairent podem visitar el barri medieval amb setze fonts, la plaça de bous excavada en la roca, esglesies, museus i les Covetes des Moros.
En Agres podem visitar el Santuari de la Mare de Déu d’Agres edificat junt a la resta d’un castell medieval, recórrer les costeres i beure de les fonts d’aigua fresca i cristallina i recórrer la Serra Mariola famosa per les herbes medicinals i les Caves de gel o neveros.

A més de la importancia monumental d’estes localitats, tindrà l’oportunitat de gaudir de la gastronomia de la zona (gazpaxo de Mariola, bajoques farcides, pilotes d’olla, dacsa fregida, pericana, borreta, olleta, crema d’Agres, embotits, pastissos de les motges, rotlles d’armella i les tonyes) i finalitsar amb un licor, el popular herbero, elaborat a base d’anís sec macerat amb herbes de Mariola.